måndag 31 januari 2011

Reunion!

Snart kommer MQs nya märke Reunion i butik och ersätter märket Emilio. Skrev om detta i ett tidigare inlägg (http://samlatmode.blogspot.com/2010/11/mqs-nya-kollektion.html) men kände att det var läge att uppdatera er med lite nya bilder som lanserats på Mq:s egna blogg.

Tycker tidigare att Mq knappt fått in nått nytt och spännande i butiken och det känns som samma kläder hängt på galgarna i evigheter. Tror dock kan bli något av en vändning då Reunion verkar bjuda på ett par riktigt schyssta plagg.


Kollektionens favorit blir denna tröja med en oslagbar urringningResten av bilderna hittar ni på följande adress -> http://www.mq.se/blogg/

4 kommentarer:

 1. Hej,

  Ser riktigt bra ut, brukar inte handla på MQ men med detta märke/kollektion blir det kanske ändring? Jag gillar också tröjan men även byxorna med kraftig tapered fit!

  Må väl

  SvaraRadera
 2. Brukar inte heller vara en stammis på MQ, men tror nog det kan vara värt att ta en sväng förbi iaf!

  Håller med, brallorna kan nog också platsa i garderoben! :)

  SvaraRadera
 3. Gött att vara överens ibland:)

  SvaraRadera
 4. Reunion har gjort riktigt bra ifrån sig (jag jobbar på MQ), och det är riktigt kul att se att de tänker i nya banor, även om de fortfarande behållt några av Emilios modeller (linnen och chinos).

  SvaraRadera