söndag 27 februari 2011

H&M goes Converse!

Senaste nytt hos H&M på skosidan är ett par pjuck som inte är helt olika de hederliga conversen. Inser att kvalitén på korten är näst intill värdelöst, men bara att besöka http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=HERR_SHOES&shoptype=S för bättre kort. 199kronor är priset!


2 kommentarer:

 1. Converse? Detta är så långt converse du kan komma. Varför inte bara köpa ett par riktiga converse? Det är inte som om dom är dyra precis.

  Njäe, det var lite jonkigt.

  SvaraRadera
 2. Svar MN: Allt är relativt, men att säga att det är så långt ifrån converse man kan komma tycker jag var att ta i.. Detta är enligt mig så långt ifrån ett par converse man kan komma -> http://www.asos.com/Hunter/Hunter-Original-Tall-Wellington-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1353405&cid=4209&sh=0&pge=2&pgesize=200&sort=-1&clr=Red

  Men jag håller med, priset för ett par converse blir man inte direkt ruinerad på och kan gott och väl klicka hem ett par sånna.
  Och skulle man vilja fynda ett par riktiga converse kan du klicka hem ett par billiga här: http://www.asos.com/Converse/Converse-All-Star-Slim-Plimsolls/Prod/pgeproduct.aspx?iid=866620&cid=4209&sh=0&pge=2&pgesize=200&sort=-1&clr=White

  SvaraRadera